Inför Integration Summit, intervju med Richard Hallgren

Integration Summit 2017 är ett heldagsevent med digitalisering i fokus som arrangeras av Microsoft & iBiz Solutions i Oslo & Stockholm. Inför eventen har vi tagit tempen på en av fjolårets succétalare, Richard Hallgren, Lösningsarkitekt & CTO på iBiz Solutions.

Richard är en av Nordens främsta och mest erfarna Lösningsarkitekter inom systemintegration där han besitter djup kompetens inom framförallt Microsofts plattformar. Många känner säkerligen igen honom från Bugs & NoBug, frukostseminarier och andra event där Richard ofta är en uppskattad talare. Richard är utbildad inom Computer Science vid Stockholms Universitet och har sedan början av 2000-talet arbetat med systemintegration. I rollen som CTO & Lösningsarkitekt ansvarar Richard för arkitektur och tekniskt strategiska frågor på iBiz Solutions samtidigt som han är involverad i kunduppdrag och där ofta driver större integrationsprojekt med det övergripande ansvaret för utveckling och arkitektur.

Richard, vad kan vi förvänta oss under ditt talarpass på Integration Summit 2017?

Då digitalisering ligger högt upp på agendan hos de flesta storbolagen idag kommer stort fokus ligga på hur och varför integration är nyckeln till att lyckas med denna satsning. Från att ha gått från "BizTalk i källaren" är en integrationsplattform idag involverad i allt från både äldre och nyare lösningar on-prem till de senaste innovationerna kring IoT, appar, mm. Jag kommer visa hur allt detta bör hänga samman i en modern integrationsplattform.

Förutom dina egna sessioner, vad ser du mest fram emot under Integration Summit 2017?

Kommer hända mycket spännande under dagen med allt från IoT-demo, GDPR med Microsofts chefsjurist och häftiga kundcase, men att få med en sådan tungviktare som Jon Fancey måst jag ändå sätta som nr 1. Har både träffat honom personligen och sett honom presentera tidigare vilket imponerat oerhört. Att vi får ett av världens tyngsta namn inom integration till Stockholm och Oslo är riktigt stort!

Slutligen, vem och varför tycker du ska komma på Integration Summit 2017?

Som jag var inne på tidigare ligger digitalisering idag på allas läppar och enligt Gartner är integration en av de absolut viktigaste delarna. Så för alla som jobbar högre upp inom IT-organisationen, t.ex IT-chef, CIO, CTO, CDO, Arkitekt, osv skulle jag rekommendera att investera 1 dag för att informeras och inspireras kring hur din organisation med hjälp av integration skapar digitaliseringsfördelar. De främsta inom området både från Norden och USA kommer vara på plats så förutom intressanta presentationer kommer det finnas tid för nätverkande och intressanta diskussioner. Ser fram emot att träffas där!

 

Med de orden tackar vi Richard och ser verkligen fram emot att höra mer i Oslo den 15e november och i Stockholm den 16e november!

Nyheter

Integration Summit 2017

Välkommen till Integration Summit 2017.iBiz Solutions och Microsoft välkomnar dig till en unik och nischad... Fortsätt läsa

16 nov, 2017

Inför Integration Summit, intervju med Richard Hallgren

Integration Summit 2017 är ett heldagsevent med digitalisering i fokus som arrangeras av Microsoft & iBiz... Fortsätt läsa

06 nov, 2017

iBiz utsett till årets partner av Microsoft

iBiz Solutions utsett till 
 Årets Partner av Microsoft. Pressmeddelande 2017-09-14 Vid Microsoft Partner... Fortsätt läsa

01 nov, 2017

iBiz Solutions både Gasell och Superföretag 2017

Under september och oktober har iBiz Solutions erhållit utmärkelserna Gasell företag 2017 (delas ut av Dagens... Fortsätt läsa

31 okt, 2017

BizTalk 2016 - Uppgraderingens Dos & Don`ts (webinar)

Sedan releasen av Microsoft BizTalk Server 2016 för snart ett år sedan, och i och med att support för... Fortsätt läsa

22 sep, 2017