Alla dimensioner för en hållbar systemintegration

iBiz Solutions arbetar som en av de ledande aktörerna inom systemintegration i Norden utifrån kundens förutsättningar. Vi tar oss an utmaningar inom IT-arkitektur och integration för stora företag och organisationer i norra Europa.

Tjänster

Tjänster

iBiz Solutions arbetar utifrån kundens förutsättningar. Där många konsultföretag levererar arbetskraft per timme gör vi gärna det omvända. Vi är övertygade om att vi, med vår omfattande specialistkompetens, kan leverera både högre kvalitet och större kundnytta till ett lägre totalpris.

Läs mer

Plattformar

Plattformar

Vi rör oss bekvämt i både Microsoft BizTalk och Microsoft Azure för att automatisera affärsprocesser. Med lång erfarenhet från olika typer av organisationer kan vi göra integrationsarbetet enklare, mer kostnadseffektivt och, framför allt, förvaltningsbart.

Läs mer

Utbildningar

Utbildningar

iBiz Solutions erbjuder både standardiserade och kundanpassade utbildningar inom Microsoft-baserad systemutveckling med det primära fokuset på området integration. Vi certifierar löpande våra utbildningsledare. Detta för att de ska hålla samma höga kvalitet som det arbete våra konsulter utför.

Läs mer

Förvaltning

Förvaltning

Det som gör oss till en verkligt bra partner i förvaltningsprocesser är att vårt team bestående av erfarna integrationskonsulter, har ett proaktivt mindset där vi hanterar incidenter och agerar innan det blir ett problem i den dagliga verksamheten.

Läs mer