Microsoft Azure

Fördelar: 

Sömlös och anslutande 

Integrera sömlöst mellan moln API’er, hantera avancerade arbetsflöden där du kan kombinera pålitlig traditionell B2B med API Ekonomin. Anslut molntjänster direkt med varandra eller utnyttja konnektorer för att korta ner utvecklingstiden. Bygg dina egna tjänster och publicera dem till din Azure prenumeration.

Marketplace 

Trygghet i att biblioteket av tjänster kommer leva genom att ge möjlighet för alla att köpa, skapa ochsälja sina skapade tjänster i Azure Marketplace

Äkta molnintegration 

I denna plattform kan vi köra äkta molnintegration och ansluta SaaS tjänster, sociala nätverk, webb, siter och webb api’er där allt körs som tjänster i molnet.  

Utöka företagets nätverk  

Hitta nya vägar att utöka ert nätverk; var och hur startar vi? Vad skulle ni dra mest nytta av att ta del av? Är det B2B funktionalitet, SAL tillgänglighet eller är det möjligheten att enkelt ansluta mot SaaStjänster som Salesforce?

Services

Azure App Service (Logic Apps & API Apps) är en kraftfull plattform fullproppad med funktioner och möjligheter. Här kan vi kombinera gammalt med nytt t.ex. har vi kraften och möjligheten att hantera EDIFACT i samma veva som vi får alla fördelar med anslutningar via API konnektorerna.  Med API Management ges möjlighet att hantera och exponera sina APIer säkert och effektivt. 

Strategi och plan 

  • Vi kan hjälpa er att ta fram en strategi och plan för hur ni långsiktigt ska jobba med plattformen, risken är annars att det blir er nya ”integrations spagetti”

EDI/ AS2 

  • BizTalk’s bevisade och pålitliga funktioner kring EDI finns med i Azure App Service där man portat över funktionerna i egna API APP’ar.

Elastisitet och skalbarhet 

  • Utnyttja rätt konnektor och komponent för att snabba på och skala upp er utveckling. Rätt pusselbit på rätt plats.

Kontakta oss