API Management

Hur passar den in i ditt landskap, i din strategi? Hur får man ut mesta möjliga av plattformen? 

Lär dig att virtualisera dina API:er, utnyttja funktioner i API Management för att stötta dina bakomliggande tjänster inom säkerhet, prestanda och överbelastning. Att planera hur produktutbudet ska se ut. Du får också kunskap om hur du anpassar utseende och notifieringar i API Management-portalen.

Fördelar med en utbildning genom iBiz Solutions:

Vi är mer än en Microsoft Gold Partner (Integration)

iBiz Solutions är mycket stolta att, utöver vara Guldpartner, också sedan två år ha ett fördjupat samarbete med Microsoft vilket gör oss väl informerade och uppdaterade kring nya produkter i Microsofts Integrationsportfölj. Det ger oss möjlighet att tidigt gå in och skapa oss en bild av nya produkter och funktioner, vilket gör att vi förstår hur de passar in, var de ger de flesta fördelarna och hur de skapar mest värde.

Verklighetsanknutet

iBiz Solutions är specialiserade på integration och våra utbildare jobbar aktivt med denna produkt mot våra kunder inom några av Nordens största och mest krävande integrationsprojekt. All den kunskap som vi samlat från dessa uppdrag tar vi med oss in i utbildningen. Våra laborationer och demonstrationer är inspirerade av exempel från utförda uppdrag och innehåller erfarenheter, tips och tricks vi lärt oss längs vägen. 

Utbildningar vi erbjuder är:

Introduktion till API Management

  • Snabbtur i API:er och API Economy. Lär dig grunderna i API Management: vad innehåller portalen och hur arbetar vi med den? Hur tänker man när man sätter upp produkter? Hur hanteras och fungerar säkerheten? Under utbildningen får du utföra laborationer som gör att du snabbt kommer igång.

Avancerad API Management

  • Lär dig avancerade funktioner, policies, säkerhet och att utforska möjligheten att använda OAuth, validera Tokens, med mera. För många nyetablerade företag är möjligheten att kunna tjäna pengar på sitt API viktigt – du får lära dig hur API Management-portalen fungerar i ett sådant scenario. 

 Skräddarsydd Utbildning

  • Baserat på aktuella projekt och behov skapar vi en specialanpassad utbildning och utformar portalen till att vara optimerad för just er.

Kontakta oss