App Services

Varje del i Microsofts Integrationsportfölj har sin perfekta plats. Under utbildningen lär du dig App Services styrkor och svagheter. Hur passar dessa delar in i ditt landskap, i din strategi? Hur får man ut mesta möjliga av plattformen? 

Fördelar med en utbildning genom iBiz Solutions:

Vi är mer än en Microsoft Gold Partner (Integration)

iBiz Solutions är mycket stolta att, utöver vara Guldpartner, också sedan två år ha ett fördjupat samarbete med Microsoft vilket gör oss väl informerade och uppdaterade kring nya produkter i Microsofts Integrationsportfölj. Det ger oss möjlighet att tidigt gå in och skapa oss en bild av nya produkter och funktioner, vilket gör att vi förstår hur de passar in, var de ger de flesta fördelarna och hur de skapar mest värde.

Verklighetsanknutet

iBiz Solutions är specialiserade på integration och våra utbildare jobbar aktivt med denna produkt mot våra kunder inom några av Nordens största och mest krävande integrationsprojekt. All den kunskap som vi samlat från dessa uppdrag tar vi med oss in i utbildningen. Våra laborationer och demonstrationer är inspirerade av exempel från utförda uppdrag och innehåller erfarenheter, tips och tricks vi lärt oss längs vägen. 

Utbildningar vi erbjuder är:

  • Introduktion till Azure App Services
    • Lär dig grunderna i Azure App Services, hur arbetar man med portalen och vilka förutsättningar som finns. Få insikt om hur man planerar och utnyttjar plattformen på optimalt sätt. I utbildningen utför vi labbar som gör att du snabbt kommer igång.

Kontakta oss