iBiz Academy

iBiz Academy

Med en veckas gemensam kick-off i juni rivstartar vi iBiz Academy som är en kombination av utbildning, handledning och arbete i riktiga kundcase som juniorkonsult.

Vårt academyprogram sträcker sig över en 6 månaders period där du erbjuds en provanställning med en tydlig ambition att gå vidare till en tillsvidareanställning. Utöver en uttalad och dedikerad handledare får du även möjlighet att få full insyn i hela vår leverans – från första kundmöte till leverans och ständigt förbättringsarbete hos båda våra affärsområden Consulting Services och Application Integration Maintenance. Du kommer att arbeta i skarpa projekt inom Microsoft BizTalk och/eller Azure, träffa erfarna och professionella CIO:er hos några av våra kunder samt delta i informations- och utbildningsdagar internt hos iBiz. Vi har en tydlig utbildningsplan för vårt Academyprogram för att ge dig de absolut bästa förutsättningarna att starta upp din karriär som integrationskonsult eller integration maintenance specialist.

Med denna möjlighet följer med också en utmaning som vi tror du tycker är spännande och motiverande, en utmaning som vi alla delar på iBiz Solutions, för att vara den ledande aktören inom systemintegration. En målsättning vi uppfyller tillsammans. 

Om dig

Du är utåtriktad, social och drivande, gillar att utmanas och vill bli en del av ett vinnande team. Du tar i vår/sommar examen inom datavetenskap eller informatik (programmen Civilingenjör, Datateknik, Dataingenjör, Systemvetare/IT-Design eller liknande).

Bli en del av ett superföretag

Bakom iBiz Academy står iBiz Solutions, en av de ledande aktörerna i Norden inom systemintegration. iBiz Solutions tillhör en liten och exklusiv skara företag som har Guldpartner-status med Microsoft inom Application Integration och Cloud Platform. iBiz Solutions har även utnämnts till Superföretag de senaste 7 åren.

iBiz Solutions är ett växande företag med visionen att bli föredömet inom systemintegration på Microsoft plattform. Enligt Microsoft är iBiz Solutions det ledande leverantören inom integrationsområdet i Sverige: ”Vår erfarenhet av iBiz Solutions efter ett antal år ihop är att de är oerhört kompetenta. De har fokus på att lösa kundernas utmaningar och stärka deras affär. Duktiga företag tenderar att gå bra.”

Varför iBiz Solutions?

iBiz Solutions erbjuder en trygg anställning i ett tillväxtbolag med stort fokus på personal och kompetens. Alla är vi lagspelare som stöttar varandra både i teamet och över affärsområdesgränserna vilket ger enorma möjligheter att utvecklas både vad gäller kompetens inom teknikens framkant och socialt som individ. 

Vi trivs ihop och månar om att vara ett gott gäng. Vi har en etablerad värdegrund och stark företagskultur som vi kallar ”The iBiz Way”. Återkommande, planerade gemensamma aktiviteter som exempelvis vår utlandsresa i september, varvas med spontana aktiviteter på fikaraster och efter jobbet. För oss är det lika viktigt med kompetensutveckling, teknik och projekt som balans mellan arbete och privatliv. 

Placering: Karlstad, Gävle, Stockholm eller Oslo

Kontakta HR-partner Elina Sandberg för eventuella frågor samt ytterligare information.
elina.sandberg@ibiz-solutions.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss