iBiz utsett till årets partner av Microsoft

iBiz Solutions utsett till 
 Årets Partner av Microsoft.

Pressmeddelande 2017-09-14

Vid Microsoft Partner Days gala utsågs iBiz Solutions i hård konkurrens till vinnare i kategorin ”Årets Partner inom det intelligenta molnet – stora kunder”. Utmärkelsen för mest framstående partner är ett årligt pris som uppmärksammar det arbete som sker tillsammans med Microsofts kunder och är ett intyg på hur framgångsrik man är på marknaden.

iBiz Solutions är en av de allra främsta aktörerna inom systemintegrationsområdet i Norden. En nyckelfaktor till framgången är att man tidigt valt denna nisch och insett att förvaltningsbara och förändringsbara integrationslösningar öppnar upp för innovation inom såväl IT som verksamhet.

– Gör det smart så får du kostnadsfördelar, ett marknadsförsprång och möjlighet till återanvändning. Här är vi inte bara väl rustade för framtiden. Vi besitter erfarenheten och genomför det skarpt tillsammans med våra kunder sedan länge, säger Magnus Littorin, Sales Director på iBiz Solutions. En framgångsfaktor här är en förståelse hos kunden att IT och integration är, eller bör vara, en del av affärsutvecklingen och i vissa fall den drivande parten i detta.

iBiz Solutions har hjälpt många av sina kunder med digitala transformeringsprojekt där man integrerat ny teknik, till exempel IoT, för att effektivisera verksamheten, skapa konkurrensfördelar och utveckla helt nya affärsmöjligheter.

– I varje ögonblick vill vi leverera ett verkligt kundvärde. Vi hjälper kunden göra de rätta strategiska valen för att göra dem snabbare, effektivare och lönsammare. Helt enkelt att göra våra kunder bättre på vad de gör, säger Allan Hallén, CEO på iBiz Solutions.

– Framtiden handlar allt mer om digitalisering och dess möjligheter. Det handlar om att helt och hållet förändra hur man närmar sig marknaden, hur man styr och optimerar sin verksamhet och i slutändan hur man tjänar pengar med hjälp av digitala tjänster. Vi har blivit Årets Partner för att vi är duktiga på Cloud, men för oss har resan bara börjat, avslutar Magnus Littorin.

Detta är något som nu gjort att iBiz Solutions utsetts till Årets Partner inom det intelligenta molnet – stora kunder. Microsoft beskriver det själva i sin motivering som att ”Vinnaren är ledande inom integrationslösningar i molnet. Man har tagit fram flera paketeringar som förenklar kundernas digitaliseringsprocess och flytt till molnet. …man har tagit IoT till sin spets”.

För mer information kontakta gärna:

Magnus Littorin, Sales Director, iBiz solutions

Telefon: +46 73 679 88 09

Mail: magnus.littorin@ibiz-solutions.se

Allan Hallén, CEO, iBiz Solutions

Telefon: +46 70 699 43 36

Mail: allan.hallen@ibiz-solutions.se

Kort om iBiz Solutions: iBiz Solutions är idag en av de ledande aktörerna i Norden och nummer ett i Sverige inom integrationsområdet. Man är specialister inom systemintegration och levererar högkvalitativa tjänster och produkter i och kring detta område. Bolaget arbetar med Norden som marknad, där fokus ligger på stora företag och organisationer i utpekade fokusbranscher. iBiz Solutions kunder är ofta marknadsledande inom sina respektive branscher.

Nyheter

Integrate i London 4-6 Juni

Som tidigare år deltar iBiz Solutions på Integrate i London 4-6 juni. Ett 3-dagars event med fokus på... Fortsätt läsa

16 maj, 2018

Cramos Product Viewer - Integration at its best!

Den 24/4 presenterar iBiz Solutions och Cramo ett spännande case på Radar i2i med temat "Integration för att... Fortsätt läsa

04 apr, 2018

iBiz Solutions MVP på Azure - Mattias Lögdberg - talar på Integrate 2018 i London!

Integrate 2018 är det största eventet kring integration på Microsoft-teknologi i Europa och hålls varje år i... Fortsätt läsa

27 Mar, 2018

The future of digitalization spells integration

Tillgång till rätt information vid rätt tillfälle är avgörande för de flesta verksamheter idag. Att hitta... Fortsätt läsa

21 Mar, 2018

TeleComputing stärker sin position i Norden – köper integrationsspecialisten iBiz Solutions

TeleComputing ingår avtal om att köpa integrationsföretaget iBiz Solutions. Detta med anledning av att den... Fortsätt läsa

02 Mar, 2018