Inför Integration Summit, intervju med Richard Hallgren

Integration Summit 2017 är ett heldagsevent med digitalisering i fokus som arrangeras av Microsoft & iBiz Solutions i Oslo & Stockholm. Inför eventen har vi tagit tempen på en av fjolårets succétalare, Richard Hallgren, Lösningsarkitekt & CTO på iBiz Solutions.

Richard är en av Nordens främsta och mest erfarna Lösningsarkitekter inom systemintegration där han besitter djup kompetens inom framförallt Microsofts plattformar. Många känner säkerligen igen honom från Bugs & NoBug, frukostseminarier och andra event där Richard ofta är en uppskattad talare. Richard är utbildad inom Computer Science vid Stockholms Universitet och har sedan början av 2000-talet arbetat med systemintegration. I rollen som CTO & Lösningsarkitekt ansvarar Richard för arkitektur och tekniskt strategiska frågor på iBiz Solutions samtidigt som han är involverad i kunduppdrag och där ofta driver större integrationsprojekt med det övergripande ansvaret för utveckling och arkitektur.

Richard, vad kan vi förvänta oss under ditt talarpass på Integration Summit 2017?

Då digitalisering ligger högt upp på agendan hos de flesta storbolagen idag kommer stort fokus ligga på hur och varför integration är nyckeln till att lyckas med denna satsning. Från att ha gått från "BizTalk i källaren" är en integrationsplattform idag involverad i allt från både äldre och nyare lösningar on-prem till de senaste innovationerna kring IoT, appar, mm. Jag kommer visa hur allt detta bör hänga samman i en modern integrationsplattform.

Förutom dina egna sessioner, vad ser du mest fram emot under Integration Summit 2017?

Kommer hända mycket spännande under dagen med allt från IoT-demo, GDPR med Microsofts chefsjurist och häftiga kundcase, men att få med en sådan tungviktare som Jon Fancey måst jag ändå sätta som nr 1. Har både träffat honom personligen och sett honom presentera tidigare vilket imponerat oerhört. Att vi får ett av världens tyngsta namn inom integration till Stockholm och Oslo är riktigt stort!

Slutligen, vem och varför tycker du ska komma på Integration Summit 2017?

Som jag var inne på tidigare ligger digitalisering idag på allas läppar och enligt Gartner är integration en av de absolut viktigaste delarna. Så för alla som jobbar högre upp inom IT-organisationen, t.ex IT-chef, CIO, CTO, CDO, Arkitekt, osv skulle jag rekommendera att investera 1 dag för att informeras och inspireras kring hur din organisation med hjälp av integration skapar digitaliseringsfördelar. De främsta inom området både från Norden och USA kommer vara på plats så förutom intressanta presentationer kommer det finnas tid för nätverkande och intressanta diskussioner. Ser fram emot att träffas där!

 

Med de orden tackar vi Richard och ser verkligen fram emot att höra mer i Oslo den 15e november och i Stockholm den 16e november!

Nyheter

Account Manager i det Norske-markedet i en het bransje og et selskap i vekst!

iBiz Solutions er en ledende aktør i Norden innen systemintegrasjon, et fantastisk hot område i IT-verden.... Fortsätt läsa

17 jan, 2018

Mattias Lögdberg - utsedd till Microsoft Most Valuable Professional (MVP)

Vi är stolta över att härmed kunna presentera iBiz Solutions första medarbetare som belönas med titeln MVP... Fortsätt läsa

12 dec, 2017

iBiz Solutions stödjer BRIS

Vår julgåva 2017 går till Bris arbete för att alla barn ska få en god jul och en ljus framtid. Du kan... Fortsätt läsa

23 nov, 2017

Tack till alla som deltog vid Integration Summit 2017

Tack till alla som var med och gjorde Integration Summit 2017 i både Oslo och Stockholm till en succé! ... Fortsätt läsa

17 nov, 2017

Integration Summit 2017

Välkommen till Integration Summit 2017.iBiz Solutions och Microsoft välkomnar dig till en unik och nischad... Fortsätt läsa

16 nov, 2017