Historien om iBiz Solution

 

iBiz Solutions föddes ur en insikt.

Två erfarna konsulters frustration väcktes ur att inte ha möjlighet att jobba så djupt och ingående med integration som man ville, och vändes till en konstruktiv affärsidé. Ett nytt synsätt som skulle innebära att det blev så mycket bättre för såväl kund, medarbetare/personal som egen verksamhet. 

I korthet bygger den på att integrationsutmaningar måste ges ”rätt utrymme”, för att verkligen vara den innovationsskapare som systemintegration ska vara idag, och sannolikt är den möjligheten än större imorgon. 

Övertygelsen har byggt en positiv kultur, som dag för dag växer sig allt starkare, och har blivit ett naturligt sätt att jobba och bygga långsiktiga relationer på. Vi kallar det The iBiz Way.

Sedan 2008 när vi startade den resa som skulle visa sig attraktiv för såväl kunder som medarbetare, har mycket hänt. Och mer kommer hända. Följ med oss in i framtiden.

Bredd med spets

Bredd med spets

Som en av de ledande aktörerna inom systemintegration i Norden levererar vi högkvalitativa konsulttjänster inom IT-arkitektur och integration till stora företag och organisationer i norra Europa. Kännetecknande för iBiz Solutions är bred kompetens med spets och fokus.  

Läs mer